Najnovšie recenzie zo sekcie Svietidlá
splna to co som ocakaval
- USB-C
- jednoduchosť nastavenia
- pevná konštrukcia
- asymetrický tvar svetelného kužeľa
- nemusí sedieť na niektoré typy monitorov (nie je to však môj prípad)
Celkovo produkt hodnotím veľmi pozitívne. Odporučil som ho aj známym, ktorí si ho len pochvaľujú a je im na značný úžitok. Svetlo disponuje dostatočnou svietivosťou, čo pomáha redukcii námahy očí pri dlhodobejšom pozeraní do monitora. Avšak je veľmi dobrým pomocníkom aj pri čítaní, či štúdiu, keďže pri pripevnení na monitor nemusíte riešiť polohu svetla, vždy vám osvetľuje práve váš pracovný priestor.
Užitočným je aj diaľkový ovládač, ktorý je zároveň aj príjemným dizajnovým doplnkom na pracovnom stole a jeho rozmery len nepatrne zasahujú do pracovného priestoru.
Na tomto produkte nachádzam len málo nevýhod prihliadajúc na jeho cenu.
Nemam
Perfektná vec
- najlepsie svetlo, krasne a funkcne -3 stupne svietenia, kazdy ho obdivuje
najlepsie svetlo, krasne a funkcne -3 stupne svietenia, kazdy ho obdivuje. Odporucam!
Produkt môžem len odporučiť každý bude nadmieru spokojný tak ako ja bola som fakt prekvapená aký to je kvalitný materiál
Vhodný do malých miestnosti. Som spokojný.
- 100 000 zapnutí- vypnutí super cena
velky sortiment,cena
- Dobrá cena
- kvalita
- Pekne dizajnové svietidlo s možnosťou ovládania nie len cez vypínač ale aj telefón. Ľahká montaz
- Trocha vyššia cena a diaľkový ovládač nie je súčasťou dodávky
- Pekne dizajnové svetlo s možnosťou ovládania nie len cez vypínač ale aj cez telefón
- Diaľkový ovládač nie je súčasťou balenia.
svietidlo vyzera fajn a cena bola super takze spokojnost
Ešte dodatok žiaden manuál k tomu nebol ,.všetko zle !!!
- Elegantná lampa
OK
Ok
ND kryt spadol pri výmene žiarovky
- Spĺňa deklarované vlastnosti. Som spokojný.
Nemám výhrady.
Zobrazujem 241 - 260 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Ďalšie »